Stemmen op papier

Vandaag was het zover, de tweedekamer verkiezingen. Ik had dit jaar eens besloten om eens stemtourist te spelen, en in Zoeterwoude-dorp te gaan stemmen, lekker ouderwets (of juist nieuwerwets) met potlood en papier. In Zoetermeer gebeurt dit al sinds jaar en dag via de stemcomputer, en zoals www.wijvertrouwenstemcomputersniet.nl ook meldt, is dat niet ideaal 🙂 Hierbij wat fototjes van dit uitstapje, wat volgede keer zeker herhaald zal worden, best leuk zo stemmen in een dorpje.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Stemmen op papier”

  1. Ha, jij ook?! Ik was eerst van plan om helemaal naar Amsterdam te rijden, maar kwam er gisteren achter dat ik in IJsselstein ook gewoon op papier kon stemmen. Dat scheelde me dus een heleboel tijd 🙂
    Was inderdaad leuk om eens te doen (ik heb zelf altijd met de computer gestemd). Maar ik ben verbaasd dat jij met je camera het hokje in mocht. Ik kan me indenken dat men daar wantrouwend tegenover stond.

  2. Wat ze niet zien kunnen ze ook niet verbieden…de fotos waren gemaakt met mijn gsm, die ik pas tijdens het stemmen uit mijn jaszak had gehaald. Aangezien ik zeer aandachtig het grote vel papier aan het bekijken was viel het ook niet op dat ik wat langer bezig was, daarnaast was er geen kip in het hele stemburo, behalve willow, ik, en de 3 medewerkers.

Comments are closed.