(nl) Er mag ook niets meer…

Tja… sinds de hele mohammed cartoon ellende mag er ook niets meer, nu lees ik vandaag de in krant (nouja… krant, de Metro (pagina 03): “Burka verboden tijdens carnaval”. Eerder deze week hoorde ik op de radio ook al dat het in diverse dorpen ook al niet toegestaan was om mohammed uit te beelden. Kom op zeg, waar zijn we nou helemaal mee bezig. Cartoons hebben als doel om maatschappij-critisch te zijn, om op tijden te shokkeren en de vinger op de zere plek te leggen. Carnaval is net zo… relevante onderwerpen worden in een critisch daglicht of voor aap gezet. We moeten ons niet laten beinvloeden door een paar extemisten die niet met kritiek om kunnen gaan en op deze manier de hele westerse maatschappij terroriseren.

Zolang er geen nederlandse wetten worden overtreden (discriminatie e.d.) en er geen sprake is van andere ongewenste uitingen (openbare onzedelijkheid e.d.) dan zie ik geen probleem, dus zou zoiets ook niet verboden moeten worden.

Be Sociable, Share!

One thought on “(nl) Er mag ook niets meer…”

Comments are closed.